Reteaua internationala romani

"Reteaua internationala romani" este formata din activişti romi, persoane ne-academice şi romi traditionali, cercetători, actori educativi, profesori, profesionişti, mediatori şcolari/culturali, ONG-uri rome si civile, autorităţi europene, naţionale şi locale, politicieni şi toţi agenţii relevanti care lucreaza pentru a realiza integrarea romilor în societatea de masă.

Scopul reţelei este de a creşte gradul de conştientizare asupra experienţelor educaţionale de succes, care au fost deja dovedite stiintific ca sunt eficace în promovarea integrării sociale a copiilor romi şi a tuturor elevilor, în general, în ceea ce priveşte urmărirea succesului educaţional.

A fost creat un spaţiu public on-line pentru dezbateri şi schimb de informaţii, în scopul de a menţine reţeaua in functiune. Dacă sunteţi un membru al reţelei, vă puteţi alătura dezbaterii aici: forum

Cum să te alaturi retelei?

Acest proiect a fost finanţat cu sprijinul Comisiei Europene. Această publicaţie reflectă doar punctele de vedere ale autorului, iar Comisia nu poate fi responsabilă pentru orice utilizare care poate fi făcută din informaţiile conţinute de acestea.