Xarxa Gitana International

La xarxa gitana internacional està formada per activistes gitanos/es, persones gitanes no acadèmiques i de base, investigadors /ores i actors educatius, professorat, mediadors/ores escolars i culturals, ONG civils i gitanes, autoritats europees, nacionals i locals, polítics i tots els agents rellevants que treballen per aconseguir la integració gitana en la societat.
 
L'objectiu de la xarxa és augmentar la consciència sobre les experiències educatives d’èxit que han demostrat científicament ser efectives en la promoció de la integració social dels nens i nenes gitanos i de tots els estudiants en generals, en termes de consecució d’èxit educatiu.
 
Un espai públic en línia ha estat creat per debatre i intercanviar informació per tal que els membres de la xarxa estiguin en contacte. Si ets membre de la xarxa, pots unir-te aquí: fòrum.

Com unir-se a la xarxa?

Aquest projecte ha estat finançat amb el suport de la Comissió Europea. Aquesta publicació reflecteix l’opinió de l’autor, i la Comissió no es fa responsable de qualsevol ús que pugui fer de la informació continguda en aquest document.