Calitatea proiectului

Calitatea proiectului, atât în ceea ce priveste dezvoltarea, cat şi produsele finale, va fi asigurată de către partenerul CREA UB. Există două comisii externe, coordonate de către CREA UB, care vor asigura calitatea proiectului. Acestea sunt: Grupul pentru evaluarea calitatii și Consiliul consultativ european.

Grupul pentru evaluarea calitatii

Grupul pentru evaluarea calitatii: compus din patru non-academic romi, doi profesori şi doi cercetatori de la UB CREA ca si consultanti. Funcţia lor principală este de a evalua experienţele educaţionale de succes primite şi de a alege care dintre acestea vor fi selectate pentru diseminare.

Lista membrilor

Minuta primei intalniri
Minuta celei de-a doua intalniri
Minuta celei de-a treia intalniri
Minuta celei de-a patra intalniri

Consiliul consultativ european

Consiliul consultativ european: compus din cinci experţi europeni - reprezentanţi ai organizaţiilor de romi şi activişti - în domeniul proiectului şi renumiți pentru contribuţia lor la acesta. Ei vor avea un rol activ în cadrul consorţiului, în grupuri naţionale de lucru, seminarii naţionale şi conferinţa finală. Funcţia lor principală este de a colecta şi de a evalua experienţele educaţionale de succes primite şi de a alege care dintre acestea vor fi selectate pentru difuzare.

Lista membrilor
Acest proiect a fost finanţat cu sprijinul Comisiei Europene. Această publicaţie reflectă doar punctele de vedere ale autorului, iar Comisia nu poate fi responsabilă pentru orice utilizare care poate fi făcută din informaţiile conţinute de acestea.