Ghidul “ROM UP!”

Ghidul se adresează organizaţiilor de romi, autorităţilor naţionale / regionale / locale, ONG-urilor şi organizaţiilor civile. Scopul principal al ghidului este de a disemina cele mai bune experienţe educaţionale de succes, cu romii şi să încurajeze transferul lor la alte contexte. Acesta are două secţiuni.

Prima secţiune include o descriere detaliată a experienţelor educaţionale de succes în promovarea educaţiei romilor, inclusiv a rezultatelor acestora, spaţiile in care urmează să fie implementate cu succes şi alte informaţii relevante. Ghidul include, de asemenea, experienţele romilor şi a altor actori implicaţi în proiect.

A doua secţiune include strategii naţionale de viabilitate şi recomandări pentru punerea în aplicare a experienţelor educaţionale de succes la nivel naţional şi / sau regional.

Puteți descărca ghidul aici.
Acest proiect a fost finanţat cu sprijinul Comisiei Europene. Această publicaţie reflectă doar punctele de vedere ale autorului, iar Comisia nu poate fi responsabilă pentru orice utilizare care poate fi făcută din informaţiile conţinute de acestea.