Guia ROM-UP!

La guia està adreçada a organitzacions gitanes, autoritats nacionals/regionals/locals, ONG i organitzacions civils. L'objectiu principal de la guia és difondre les experiències educatives d'èxit en el poble gitano i promoure la seva transferència a altres contextos. Té dues seccions.
 
La primera secció inclou una descripció detallada de les experiències educatives d’èxit que promouen l’educació en el poble gitano, i també els resultats de les experiències, premisses per a la implementació de les experiències amb èxit i d’altra informació rellevant.
 
La guia també inclou les experiències de les persones gitanes i altres actors involucrats. La segona secció inclou les estratègies de viabilitat nacionals i recomanacions per a la implementació de les experiències educatives d’èxit en l’àmbit nacional o regional.
 
Fes clic aquí per a descarregar la guia  del projecte.
Aquest projecte ha estat finançat amb el suport de la Comissió Europea. Aquesta publicació reflecteix l’opinió de l’autor, i la Comissió no es fa responsable de qualsevol ús que pugui fer de la informació continguda en aquest document.