Activităţi

Seminarii naţionale de diseminare

Un total de patru seminarii de diseminare vor fi organizate la nivel naţional în Bulgaria, Grecia, România şi Irlanda. Aceste seminarii sunt adresate romilor din comunitate, organizaţiilor de romi şi activiştilor, profesorilor şi altor actori, municipalităţilor naţionale / regionale şi locale şi mass-media.

Minuta: IrlandaBulgaria, România, Grecia
Galerie foto: IrlandaBulgaria, România

Conferinţa finală

Conferinta finala a avut loc in data de 21 februarie 2013 la Palamentul european, Biroul Reprezentativ al Comisiei Europene in Barcelona. Participantii au fost reprezentati ai Comisiei Europene din Barcelona, activisti si organizatii rome, reprezentanti ai autoritatilor cu competente in educatia si incluziunea romilor, si de asemenea si studenti. In timpul conferintei rezultatele proiectului si experientele educationale de succes au fost prezentate de catre actorii romi implicati in aceste proiecte. De asemenea, au avut loc discutii despre urmatorii pasi si sustenabilitatea in diferite tari.
 
Minuta
Agenda
Galerie foto

Întâlniri de lucru naţionale

Întâlniri naţionale de lucru în grup au fost create în Spania, Bulgaria, Grecia, România şi Irlanda, fie la nivel naţional, regional sau local, în funcție de posibilităţile lor şi la nivel de acţiune. Rolul principal al grupurilor naţionale de lucru este de a lucra pe şi de a defini strategia de a transfera practicile educaţionale de succes selectate în ţările unde se implementează proiectul. De-a lungul proiectului vor exista două întâlnirile naţionale de lucru ale grupurilor.

Lista membrilor: Spania, Grecia, RomâniaBulgaria, Irlanda
Minuta primei intalniri: Spania, Bulgaria, Grecia, România, Irlanda
Galerie foto: Spania, Bulgaria, RomâniaGrecia
Minuta celei de-a doua intalniri: Bulgaria, Grecia, România, Irlanda, Spania
Galerie foto: Bulgaria, Spania
Strategiile naționale de viabilitateSpaniaBulgariaRomâniaIrlanda, Grecia

Reuniuni ale consorţiului

Pe parcursul proiectului, vor exista trei şedinţe de consorţiu.

Minuta primei intalniri
Minuta celei de-a doua intalniri
Minuta celei de-a treia intalniri
Acest proiect a fost finanţat cu sprijinul Comisiei Europene. Această publicaţie reflectă doar punctele de vedere ale autorului, iar Comisia nu poate fi responsabilă pentru orice utilizare care poate fi făcută din informaţiile conţinute de acestea.