Activitats

Seminaris nacionals de difusió

Un total de quatre seminaris nacionals de difusió s’organitzaran a Bulgària, Grècia, Romania i Irlanda. Aquests seminaris estan adreçats a la comunitat gitana de base, organitzacions gitanes i activistes, professorat i altres actors educatius, administracions locals/regionals/nacionals i als mitjans de comunicació.

Informe: IrlandaBulgària, Romania, Grècia
Galeria de fotos: Irlanda, Bulgària, Romania

Conferència final

La conferència final es va dur a terme el 21 de febrer de 2013 a la Oficina de Representació de la Comissió Europea i el Parlament Europeu a Barcelona. Van participar representants de la Comissió Europea a Barcelona, associacions gitanes, estudiants gitanos i gitanes, representants de les administracions locals, regionals i estatals amb competències en educació i inclusió del poble gitana. Els resultats del projecte van ser presentats i els participants implicats en les actuacions educatives d’èxit van compartir la seva experiència. També es va treballar en torn als futurs passos i la sostenibilitat de les actuacions educatives a diferents països.

Informe
Programa
Galeria de fotos

Reunions dels grups de treball nacionals

S'han creat grups de treball nacionals a Espanya, Bulgària, Grècia, Romania i Irlanda tant a escala nacional com regional o local, segons les seves possibilitats i àmbit d'actuació. El paper principal d’aquests grups és definir i treballar sobre l’estratègia de viabilitat per transferir les experiències educatives d’èxit als seus països. Al llarg del projecte haurà dues reunions de cadascun dels grups de treball nacionals.

Llista de membres: Espanya, Grècia, RomaniaBulgària, Irlanda
Informe de la primera reunióEspanya, Bulgària, Grècia, Romania, Irlanda
Galeria de fotos de la primera reunió: Espanya, Bulgària, RomaniaGrècia

Informe de la segona reunió: Bulgària, Grècia, Romania, Irlanda, Espanya
Galería de fotos: Bulgària, Espanya

Viabilitat de les estratègies nacionalsEspanyaBulgàriaRomania, Irlanda, Grècia

Reunions de l’equip del projecte

Al llarg del projecte, els socis del projecte es reuniran en tres ocasions.

Informe de la 1a reunió
Informe de la 2a reunió
Informe de la 3a reunió
Aquest projecte ha estat finançat amb el suport de la Comissió Europea. Aquesta publicació reflecteix l’opinió de l’autor, i la Comissió no es fa responsable de qualsevol ús que pugui fer de la informació continguda en aquest document.